Zoek


Examenzaken
5-4-2018

Ouderraad
13-3-2018
Geachte ouders/verzorgers,

Voor onze school is het contact met ouders van wezenlijk belang. De driehoek leerling-ouder-school is een voorwaarde voor een succesvolle schoolloopbaan. De samenwerking die we graag zoeken met ouders gaat verder dan het individueel belang of welzijn van uw zoon of dochter.Lees meer...

NL-doet
12-3-2018
NL DOET Afdeling Zorg& Welzijn organiseert lunch voor Zonnebloem

Leden van de Zonnebloem werden op vrijdag 9 maart van harte welkom geheten door twintig leerlingen van onze school. Leerlingen verzorgden een lunch met soep, broodjes en worstenbrood. Tijdens een muzikaal intermezzo zongen de leerlingen Naythan en Noor onder andere een lied van The Lion King en Maan. Na de lunch konden de bezoekers de handen laten masseren of de nagels laten lakken. De gasten voelden zich erg welkom. Mevrouw Joke Adriaansen “we werden met liefde ontvangen, de middag is goed verzorgd”. Mevrouw Steenbakkers liet na de lunch haar nagels lakken door Esmee. Ze vond de middag “geweldig”. Het was de eerste keer dat zij aanwezig was. De heer de Vroom vond dit een goede middag voor de opvoeding." Leerlingen leren hier veel van. Ze zijn netjes en beleefd en nemen het heel serieus maar maken wel een gezellig praatje met ons". Ook de leerlingen waren erg enthousiast over de middag Ilse, Amy, Jitske en Isa vertelden dat zij zelf ook genoten hebben van de middag en het heel leuk vonden om deze middag mee te organiseren.

Wij bedanken hierbij alle aanwezigen, de heer Claassen van de Zonnebloem, het Oranjefonds, AH Boxtel en natuurlijk onze leerlingen en medewerksters. Door jullie aanwezigheid en bijdrage hebben we een leuke en gezellige middag kunnen organiseren in het kader van NL-Doet.


Kijk op onze Facebook pagina voor de foto'sOmo Prijzen
28-2-2018
Beste leerlingen,
Al jaren doen leerlingen van het BHC mee aan wedstrijden om hun talenten te laten zien. Zo hebben we al verschillende keren in de finales van de OMO-prijzen gestaan en ook bij de Skillstalent wedstrijden scoren we regelmatig goed. Vorig jaar nog kampioen van Brabant en tweede bij de landelijke wedstrijden.
Ook dit jaar weer mogelijkheden om te laten zien waar jij goed in bent, waar jouw talent ligt. Bekijk het filmpje én……..als je er iets voor voelt neem dan contact op met je docent.

Op vrijdag 23 februari was het zover. De prijswinnaars van het Open huis Anne, Dio, Sanne en Emma werden uitgenodigd op het Baanderherencollege. Helaas kon Anne niet aanwezig zijn maar met de andere kinderen, hun papa en/of mama en broer Gijs hebben we er een gezellig uurtje van gemaakt.

Mevrouw van Oirschot, onze teamleider van de brugklas, heeft onder het genot van een drankje en wat lekkers de prijzen uitgereikt. Voor de winnaars van de speurtocht, Sanne en Dio, waren er gevulde kratjes die door leerlingen van de afdeling bouw geschilderd waren. Zij hadden zelfs gezorgd dat ook de naam van de prijswinnaar erop stond. Voor Emma had onze vakgroep natuur/scheikunde ook een leuke prijs in petto. Zij kreeg wat voor haar zelf maar ook één prijs voor haar hele klas. Ben je benieuwd wat deze prijs is….. kijk dan binnenkort nog eens op onze website. Voor de foto's verwijzen we je graag door naar onze Facebook pagina.


We hopen dat onze prijswinnaars net als wij hebben genoten van de prijsuitreiking en wensen hierbij alle kinderen uit groep 8 veel succes toe met de schoolkeuze.

Werkgroep Open Huis


Rotaryclub Boxtel-Oirschot-Haaren organiseert in het voorjaar van 2018 een Family to Family Jeugduitwisseling met jongeren uit Salonta in Roemenië.


Lees meer...

Op dinsdagavond 7 november vond de ouderavond "kiezen" plaats. Hierbij de beide presentaties om nog eens te bekijken ter voorbereiding op het vakkenpakketkeuze in het voorjaar.


Presentatie ouderavond


Presentatie vakkenpakket
Beste ouder/verzorger,


Tijdens de ouderavond van klas 3 en 4 van maandag 25 september heeft dhr. Koelink uitleg gegeven over LOB, Qompas en over het kiezen van een vervolgopleiding. De presentatie staat hieronder.

Deze week hebben alle leerlingen uit de 4e klas uitleg gekregen over hoe zij zich aan moeten aanmelden voor vervolgonderwijs. Dit kan vanaf 1 november 0:00 uur (bij Sint-Lucas vanaf 1 oktober 0:00 uur) De informatie die u zoon of dochter hierover gekregen heeft willen wij u niet onthouden en staat daarom ook hieronder.

Mocht er nog vragen zijn n.a.v. een van de presentaties, dan kunt u altijd contact opnemen met een van de decanen.


Dhr. Koelink: m.koelink@bhc.nl

Mevr. van Abeelen: a.v.abeelen@bhc.nl


Ouderavond leerjaar 3

Ouderavond leerjaar 4

Digitaal doorstroom dossier

                                     
                     
 
StandardMagister inlog

LoginBaanderherencollege | Baanderherenweg 2 | 5282 RJ Boxtel | Postbus 141 | 5280 AC Boxtel | Tel. 0411 - 676 924 | info@bhc.nl | Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV