Zoek
Een keuze maken voor de juiste school: zo denkt BHC mee.

Met je basisschool op bezoek

Vele basisscholen in onze regio brengen met hun klas een bezoek aan het BHC. Ze krijgen dan een rondleiding door de school en volgen een les gegeven door een leraar van onze school. Op deze manier krijgen leerlingen een idee van een VO-school en zien en voelen ze de prettige sfeer op onze school.

Voor de leerlingen buiten de regio organiseren wij ook een soortgelijk bezoek onder schooltijd aan het BHC.

Deze zal plaatsvinden op maandagochtend 3 februari van 09:00 tot 11:15 uur.

Wilt uw zoon/dochter graag onze school bezoeken dan mag u dit via de e-mail aan ons kenbaar maken. We willen u vragen om dit door te geven aan Linda van Oirschot, teamleider onderbouw.

l.v.oirschot@bhc.nlVoorlichtingsavonden

Op woensdagavond 23 oktober en dinsdagavond 5 november, vindt er een voorlichtingsavond plaats voor alle ouders van leerlingen in groep 8 binnen de gemeente Boxtel. Deze avonden starten om 19:00 uur. Bent u niet wonende in de gemeente Boxtel en wilt u graag deze avond bijwonen, dan bent u uiteraard van harte welkom.

Tevens verzorgen medewerkers van het BHC op basisscholen in de regio een informatie-moment voor ouders van groep 8. Naast deze informatie is hiernaast ook ruimte voor het stellen van persoonlijke of verhelderende vragen. 

Open dag

Op zaterdag 11 januari 2020 van 12:00-15:00 uur bent u van harte welkom op onze jaarlijkse Open Dag. Heeft u een kind in groep 7 of 8 dan is dit een prettig moment om de binnenkant van de school te bekijken en in gesprek te gaan met onze collega’s.Persoonlijk gesprek

Op het moment dat u als ouder meer informatie wilt over onze school, is er ook altijd ruimte voor een persoonlijk gesprek. Ook als u een specifieke vraag heeft over extra ondersteuning voor uw kind is het aan te raden een gesprek met de teamleider onderbouw en/of zorgcoördinator aan te gaan. Wij kijken en denken graag met u mee in mogelijkheden.Contactgegevens:

Teamleider onderbouw:

mevr. Linda van Oirschot

l.v.oirschot@bhc.nl

Baanderherencollege | Baanderherenweg 2 | 5282 RJ Boxtel | Postbus 141 | 5280 AC Boxtel | Tel. 0411 - 676 924 | info@bhc.nl | Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV